Akashisk clearings-session

Er en akashisk session for dig?

Overvejer du om en akashisk session er det rigtige for dig? Og om du vil opnå de resultater i dit liv og dit indre, som du længes efter? En akashisk clearings-session er til dig, der har en eller flere overbevisninger, handlemønstre eller følelser, som begrænser dig eller tynger dig i din hverdag og i dit liv, herunder bl.a.:

  • Lavt selvværd
  • Sensitivitet
  • Vrede/irritation/tristhed
  • Fysik ubehag og smerter
  • Usikkerhed/utryghed
  • Sociale begrænsninger
  • Udfordring på økonomiske/kærlighedsmæssige aspekter
  • Drænende/negativt forhold til en anden person

Måske har du over en længere periode arbejdet med dig selv igennem forskellige healings- og terapi-former, og oplever nu at stagnere – at du stadig udfordres af bestemte temaer i dit liv, der til trods for dit indre arbejde, føles som at have slået rod og er der for at blive.

Det kan være at du oplever at stå ved en skillevej, eller at den vej du har fulgt indtil nu, viser sig ikke at opfylde dine længsler og ikke indfrier dine forventninger, som du havde håbet på.

Måske søger du et større formål med dit liv, og ønsker hjælp til at finde ind til dine kvaliteter og sjæls evner.

Måske er du, som jeg selv, et sensitivt og åbent menneske, og kan genkende temaer fra dit liv omkring bl.a. selvværd, skyld og skam, og at føle dig mere mærket af energier end andre mennesker omkring dig. Rigtig mange af mine klienter kan se sig selv i ovenstående, vi tiltrækkes nemlig oftest af de mennesker vi genkender os selv i. Til dig har jeg et særligt hjerte, og kan ofte intuitivt hurtigt mærke den/de mest hensigtsmæssige metode(r) som er de rette værktøjer for dig, til at forvandle sensitiviteten til en styrke frem for en begrænsning.

Du kan nikke genkendende til spirituel nysgerrighed, og du ønsker at udvikle dig for at opnå det liv, du drømmer om.

Du er villig til at gøre en indsats, og er åben overfor de forslag jeg finder til dig igennem vores guider og dit akashiske arkiv. Du føler dig klar til at slippe det, der begrænser og bremser dig.