Fjernhealing

Jeg tilbyder fjernhealing med de åndelige læger.

En fjernhealing åbner muligheden for, at du kan få gavn af mit energiarbejde hjemme hos dig selv, og kan være ligeså virkningsfuld som en fysisk healing.

Jeg kanaliserer både åndelige læger, guider, engle og andre positive hjælpere ned til dig under healingen, som alle byder ind i energiarbejdet med deres særlige potentialer.

Min erfaring er, at der bliver lagt fokus på det tema, du ønsker healing på, men også at der kan komme personlige budskaber og healing af andre områder op, som er relevant for dig.

Undervejs i fjernhealingen vil jeg skrive det jeg mærker og oplever ned, som du efterfølgende modtager.

 

Praktisk info:

Når du bestiller en fjernhealing, aftaler vi et tidspunkt for, hvornår du vil modtage den. Læg dig gerne uforstyrret et roligt og behageligt sted i 30-40 min. Det hjælper udrensningsprocessen at du drikker ekstra væske i timerne inden- og i dagene efter healingen.

Forløsningen af energetiske blokeringer kan komme til udtryk både mentalt og følelsesmæssigt i et par dage. Vær derfor opmærksom på at eventuelle udsving i humør/”gamle” tanker m.m. kan være tegn på tranformation af energien omkring det.