Om mig

”Jeg tror på, at alt hvad vi skal gennemgå på Jorden, det ved vores sjæl. Den har selv været med til at vælge. Blot er det vores personlighed, der ingen erindring har (for så var der jo ingen læring) og som vi glædes af livets skønhed og fristelser, tynges vi også af vores personligheds overbevisninger og begrænsninger, for at kende menneskets præmisser.

Vi kæmper os igennem rigtig mange liv for, på et tidspunkt at søge at ryste al tyngden af os, at komme i kontakt med sjælen igen og herfra leve mere autentisk, frit og nydelsesfuldt”

Hanna

Jeg hedder Hanna Harboe Guldbrandt, jeg er indehaver af Room of Ease, og jeg bor på en nedlagt landejendom i det sydjyske med min mand og mine to børn.

Jeg er uddannet akasha vejleder og healer, en uddannelse jeg gennemførte for et års tid siden. Uddannelsen udsprang af en trang til at hjælpe mennesker til at leve et mere meningsfyldt liv, at opnå større sjæls forbindelse og at finde deres sande formål med deres liv.

Dette gør jeg igennem mine akasha sessioner bl.a. igennem vejledning til, hvordan du kan åbne op for de indre medfødte gaver du har, men som kan være gemt væk, fordi de måske ikke er blevet tillagt deres sande værdi. Dette kalder jeg en sjælelæsning.

Det kan også være, at du ved hvad dit livsformål er, men at du har svært ved at realisere det, pga. følelser og tanker der bevidst eller ubevidst begrænser dig i at nå dine mål og drømme.

Og igennem fjernhealing med de åndelige læger.

Jeg har selv stået i en situation, hvor jeg vidste at jeg skulle en ny vej. Jeg var kommet ud af kurs, og kunne mærke at mange af de valg jeg havde truffet hidtil, var en afspejling af, hvad jeg mente ville være passende i forhold til hvad ydre omstændigheder (og indre begrænsninger) havde fortalt mig jeg skulle gøre.

Disse valg har resulteret i flere forskellige uddannelser og jobs. Oplevelser, som alle sammen har givet en masse erfaring, men ofte medført at jeg har stået i følelser af afmagt og tvivl på mig selv over, at jeg heller ikke her ”passede ind”. Jeg stod til sidst afklaret tilbage med en tanke om, at jeg var nødt til at gøre noget nyt, men at jeg endnu ikke vidste hvad. Jeg vidste bare, at jeg skulle være mere for andre.

Det har ledt mig ud i bl.a. frivilligt arbejde som besøgsven i fængsler, og dette var en øjenåbner for mig til at se passionen. Den glæde jeg får ved at forløse mørket i andre (og i mig selv) overtrumfer alt, og det er den følelse, der driver mig i mit arbejde som akasha healer.

Jeg havde meget med i min egen personlige bagage, som skulle kigges på og forvandles. Heriblandt overbevisninger om at skulle passe ind, at skulle gemme dele af mig selv væk, så andre ikke opdagede, at jeg var anderledes. Jeg ville bare være usynlig, og skulle jeg være synlig, så skulle jeg være perfekt. Denne overbevisning har låst mig i en stor del af mit liv, men jeg var ubevidst om den, og hvor meget den egentlig begrænsede mig.

For når man står med rygsækken på, vejer den det samme som den gjorde i går, og det kan være helt umuligt at forestille sig et liv uden den.
Men når der bliver kigget i den, undersøgt og taget op – ja, så sker der mirakler!

Jeg opdagede, at denne rygsæk gjorde det umuligt for mig at nå mine drømme – for jeg havde ikke selv troen på dem. Det gjorde mig uautentisk, for andre fik kun den perfekte eller usynlige udgave af mig (de nærmeste fik ofte den frustrerede, vrede, triste version). Hele min omverden spejlede jeg i troen på, at jeg ikke var god nok, lod andre overskride mine personlige grænser, fulgte med strømmen, og lod mig dræne fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg skulle holde omsorg for mig selv.

Det er en smertefuld tilstand at befinde sig i, og særligt smertefuld blev den, da sjælens kald ville have mig ud over stepperne, og slippe en masse gammelt bras jeg holdt krampagtigt fast i, fordi det var det eneste jeg kendte.

Men den lykke det er, at stå ”på den anden side” og betragte sit gamle jeg – og vide at det kun er fremad herfra… Det er dén jeg ELSKER og BRÆNDER for at kunne hjælpe andre til at opnå!!!

Og det kan lade sig gøre – også for dig. Og jeg vil rigtig gerne være med på en del af din rejse fremad, hvis det føles rigtigt for dig <3

Anbefalinger (akashiske sessioner)

“Kæreste Hanna,
Hvor har du ramt rigtigt – hele vejen. Udover at være dybt benovet og forundret over min sjæletype og min udviklingsvej, var der temaer her, som jeg totalt genkender. Bl..a ikke at
Kunne nå igennem til andre mennesker, fordi de ikke forstår det jeg selv forstår. Det alene, har altid frustreret mig. ALT!! Hvad du har fundet frem, passer – fuldstændigt. TUSIND TAK! Jeg er så glad for din session, at jeg nærmest har glædestårer på vej. Det er så opløftende og glædeligt, og jeg er SÅ taknemmelig!

Sessionen hjalp til at fjerne/cleare selvværdsproblemer omkring min stemme, at blive hørt, at kunne holde ud at høre mig selv tale på optagelser. Efterfølgende har jeg hørt min stemme optaget; resultatet har gjort mig ovenud lykkelig. Alle hindringer, blokeringer osv. er VÆK!! Det er virkelig fantastisk!”

Malene Lisa

“Jeg har haft den skønneste clearing hos Hanna. Ikke nok med hun er utrolig sød, imødekommende og empatisk, men hun er også fantastisk dygtig. Hun har fjernet nogle massive blokeringer og jeg fik en fyldestgørende forklaring på de problematikker jeg har været igennem. Kunne tydelig mærke en positiv effekt, så Hanna får min bedste anbefaling.”

Jessica

“Af hele mit hjerte TAK!!!!! Hvor Søren har du fået så vilde evner, jeg er dig DYBT taknemmelig! Du har ramt så rigtigt, at jeg er helt rørt og lettet. Og forvirret over at se mig selv “udefra” (eller hvad det nu hedder). Tusind tusind tak. Hver gang du har skrevet, at du har gjort noget, har jeg netop haft en dag, hvor jeg ikke vidste, hvad der skete i mig. Og så har det været dig 🙂 En KÆMPE hjælp at blive set med dine øjne! Tak!”

Elisabeth

“Jeg har været så heldig og få en sjælelæsning og wauw, hvor er det bare en for vild oplevelse at læse om og mærke! Det er virkelig som at læse en bog om sig selv, (det er det jo egentlig også) men det giver så meget mening hvad Hanna skriver – fantastisk skrevet. De ting jeg går op i og min væremåde i dette live går i tråd med mine tidligere liv . Jeg vil helt klart anbefale Hanna til en hver tid. Tak for dig, sødeste.”

Merethe

“Tak for at du er til <3”

Beate

“Hanna er bare super dygtig og præcis i den læsning hun har lavet for mig. Det har givet mig en dybere forståelse for de udfordringer jeg har kæmpet med, og meget er blevet lettere at være med. Jeg kan klart anbefale at give dig selv en clearing fra Hanna. Tak Hanna.”

Berit

“Hanna er knivskarp og meget grundig. Jeg har fået en session som har givet mig en dybere forståelse og mening med hvorfor og hvad jeg er her for. Jeg er blevet præsenteret for flere tidligere liv og jeg mærker så meget hvad de har af betydning for hvad jeg oplever i dette liv. Min sjæletype, sjælestråle og ja bare alt er spot on. Hanna kommer virkelig vidt omkring og jeg føler i den grad at jeg har fået mere end hvad jeg forventede for pengene. Gør dig selv den priviligerede tjeneste og brug hende. Du vil opleve at du har så meget guld at komme efter i dette liv.”

Heidi

Anbefalinger (healing med de åndelige læger)

“Jeg modtog d 22 december en fjernhealing af Hanna med de åndelige læger. Det var en smuk og meget opløftende oplevelse. Det gav mig en markant lettet følelse og nogle sandheder jeg trængte til at høre. Hanna gav en kærlig og detaljeret feedback der var meget rørende. Tusind tak.”

Hanne

“I går gav Hanna mig healing med De Åndelige Læger, hvilket var en fantastisk oplevelse. Jeg oplevede bl.a. stærk varme i hænder og især fødder samt en lethed og velvære + englesang/blidhed hyldet ind i masser af kærlighed. Jeg fik fjernet “ting” fra min fysiske krop og blev også “opereret”, hvilket jeg allerede kan mærke effekten af. Kan varmt anbefale Room of Ease, der er seriøs og meget omhyggelig.”

Charlotte

“Jeg har været så heldig at få en healing med de åndelige læge. Og jeg skal love for det var en dejlig oplevelse. Under selve Healingen blev jeg svimmel og mærkede rumsteren i underlivet. Efterfølgene de næste dage frøs jeg havde hovedpine og var ked af det, mærkede tydeligt at jeg slap alt det der skulle slippesjeg . Jeg vil kraftigt anbefale Hanna, som forklarede så fint hvad der var foregået i healingen. Tak for oplevelsen.”

Tina

“Tusind tak for din skønne healing med lægerne. Budskabet er noget af det kærligste jeg har oplevet, og det du skriver er helt spot on i forhold til de ting jeg oplever lige nu. Specielt de ting du beskrev at du ikke vidste hvad betød.”

Berit