Rejsen hjem til dig selv

-Et spirituelt healings-forløb.
8 ugers 1:1 online mentor forløb.

Healing og åndelig vejledning til din spirituelle rejse

Velkommen til et skræddersyet spirituelt forløb til dig der ønsker at slippe de blokeringer, der hindrer dig i at mærke din sjælekraft og træffe de beslutninger der skal til, for at du kan leve det liv du drømmer om!

Forløbet er individuelt sammensat, og er tiltænkt som en kærlig støtte på din spirituelle rejse, at give dig healinger, indsigter og værktøjer til at stå stærkere i dit smukke lys, som du er kommet her for at leve fra og bidrage med til Jorden.

Jeg brænder for at hjælpe dig, og vil tage dig kærligt under mine vinger, rumme hele dig og lade dig folde dig ud i dit helt eget tempo. Min tilgang og kommunikation vil være i åbenhed, accept og ærlighed, ligesom jeg vil indbyde dig til det samme.

Jeg vil som din mentor, være til rådighed hver dag i forløbet, og indvi dig i processen, som den tager form. Jeg vil benytte mig af mine bedste redskaber og erfaring. Dette er en liste over hvad forløbet inkluderer:

• En sjælelæsning, som beskriver din sjæls erfaringer, formål, kvaliteter og udfordringer, som kan drage paralleller til bl.a. din karakter, dine livserfaringer og interesser, og skabe en større forståelse for dig selv. (værdi 1111,-)

• 2 x skriftlige clearings-sessioner, hvori jeg beskriver de sjælsinformationer, som jeg finder i dine akashiske arkiver, og en clearing af de blokeringer jeg finder i både din fysiske krop og dit energisystem med fokus på et relevant emne i dit liv (værdi 1111,- pr. stk.)

• 2 x fjernhealinger med de åndelige læger. Disse vil kræve 30 min. af din tid, vi finder et tidspunkt der passer dig godt i forløbet (værdi 400,- pr. stk.)

• Personlige challenges, der i samarbejde skræddersyes til dig, for at hjælpe dit energisystem til at slippe tyngde og stige i frekvens. 2-3 stk (værdi 300,- pr. stk.)

• Masser af sparring undervejs. Der er mulighed for at vi både skriver og ringer sammen, dette tilpasses selvfølgelig dit behov. Jeg vil være tilgængelig under hele forløbet (værdi 400,-/timen)

På de 8 uger vil jeg tage dig med på en indre rejse igennem dine akashiske arkiver. Vi vil i løbet af processen få healet traumer fra dette og tidligere liv, skabe en større indsigt til dine åndelige hjælpere, hvor du kommer fra og hvor du skal hen, men vigtigst hvordan du skaber mere nydelse på vejen lige nu.

Du er helt unik og indeholder et skatkammer af guld. Jeg vil hjælpe dig til at se hvordan du kan implementere mere af dit indre lys i dit liv, og herfra skabe en ydre verden der er rigere på kærlighed, glæde og taknemmelighed.

Dette forløb strækker sig over 8 uger, og henvender sig til dig, der:

• Mærker et større kald eller en meningsløshed i din hverdag.

• Har svært ved at mærke din intuition og træffe de rette valg for dig selv.

• Ønsker en større indsigt i, hvem du er og en dybere forståelse for meningen med dit liv.

• Føler en trang til at få afviklet mønstre og vaner, der holder dig tilbage fra at leve i frihed, kærlighed og glæde.

Jeg hedder Hanna Harboe Guldbrandt, og er akashisk vejleder og healer.

Jeg brænder for at hjælpe dig, til at skabe bevægelser i de rigtige retninger af dit liv. Jeg har selv følt livet formålsløst, og ventet på at noget skulle ske, så det hele kunne føles mere rigtigt og levende.

Når man ikke kender sit formål, og bare pludselig opdager at de valg man har truffet for sig selv, har ledt en længere og længere væk fra sjælens formål, kan det være svært at få øje på hvordan man kan komme på sporet igen. De redskaber jeg stiller til rådighed, har hjulpet mig selv hertil, hvor jeg står i dag. Mit formål er at guide dig til at finde mening med dit eget liv, at stå stærkere og se det hele fra et højere perspektiv.

Din pris: 5260 kr.
Skriv eller ring til mig her
Så vil jeg tilbyde dig en gratis og uforpligtende samtale, hvor du får lov at mærke mere efter, om jeg er din rette støtte.