Sjælelæsning

Dette er en rigtig fin og åbenbarende session, som jeg vil anbefale dig, der ønsker dig en større forbindelse til dit sande væsen. Formålet med disse læsninger er at skabe en tydeligere forståelse, samt større accept og kærlighed til dig selv.

 

Vores sjæle er evige og indeholder en uendelig mængde erfaring, som vi kan trække på. Når vi lever mere bevidst fra vores essens, vil det skabe en større følelse af mening og harmoni.

Er du også nysgerrig på, hvem du er inde i kernen af dig, og hvilken rejse der har ledt dig hertil?

 

I en sjælelæsning hos mig, får du bevidstgjort og uddybet dine indre visdomme og erfaringer, som kan hjælpe dig til en større indsigt i dine dybeste længsler, udfordringer og  kvaliteter. Hvilke visdomme indeholder din sjæl, som du kan implementere til at skabe mere af det, du drømmer om, i dit liv?

Hvilke skjulte eller glemte styrker besidder du, som venter på at blive foldet ud og bringe dig mere livsglæde og overskud?

Ved at skabe bevidstheden omkring dine sande formål, styrker og udfordringer, vil du kunne lande indsigter der fremmer din sjæls udvikling og dermed også din naturlige indre lykke.

Jeg henter din sjæls informationer fra dit akasha arkiv i samarbejde med dine og mine egne guider. De informationer, der gavner dig at få, vil være dem jeg får vist og formidler videre til dig.

En sjælesession indeholder altid:

Din mest fremtrædende sjæletype:

Her kommer jeg bl.a. ind på, hvad du er kommet til Jorden for at lære og udvikle dig af. Jeg vil beskrive din sjæls evner og kompetencer, dine dybere kald og afdække årsager til udfordringer du måtte have haft med dig i dette og tidligere liv. Jeg deler typer op i engle-, og stjerne-mennesker og rumvæsner. Hver type repræsenterer forskellige overordnede træk, men alle er vi selvfølgelig helt unikke og hver vores egen type 🙂  Derfor vil jeg også komme nærmere ind på, hvad der specifikt ligger af information omkring den nævnte type for dig, der gavner dig, og som forhåbentlig vækker genkendelse og mening.

Din sjæls udviklingsvej:

Vi er alle sjæle på hver vores rejse, og antallet af udviklingsveje er derfor også maaaange. Du vil få en beskrivelse af den/de veje, der giver mest mening i forhold til dit formål og glæder/lidelser du har valgt at opleve, for at opnå en større dybde og viden på sjælsplan.

Din sjæls-stråle:

Jeg arbejder ud fra De 7 Stråler af H. P. Blavatsky, som du kan læse mere om her:

De Syv Stråler

Vi påvirkes forskelligt af alle stråler på alle planer, både vores mentale, astrale, eteriske og fysiske legeme, vores personlighed og vores sjæl er på en særlig stråle. Ved at dykke ned i din mest fremtrædende sjæle-stråle, kan jeg beskrive energien der repræsenterer dit drive, ligesom flere styrker og udfordringer kan forklares her.

Dette er, ligesom mine clearings-sessioner, en skriftlig fjern-læsning.

 

Du kan se mere på videoen her, hvor jeg taler om den